Трансформаційні перетворенння в управлінні конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств - Нестеренко, Світлана Анатоліївна; Нестеренко, Светлана Анатольевна; Nesterenko, Svitlana (My University, 2018)
Трансформаційні зміни в аграрному секторі в ході сучасної реформи носять украй суперечливий характер. З одного боку, створюються передумови для різноманіття форм господарювання і підвищення мотивації до ефективної праці, а з іншого - посилюються руйнівні процеси відтворювальної і технологічної структур, внаслідок чого сільське господарство за своїми кількісними і якісними параметрами виявилося відкинутим на декілька десятиліть назад.
Keywords: аграрний сектор; аграрні перетворення; конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції; форми господарювання