Можливості мультимедійних засобів в організації самостійної роботи студентів при вивченні іноземної мови у ВНЗ - Виноградова, Маргарита Сергіївна; Виноградова, Маргарита Сергеевна; Vynohradova, Marharyta (My University, 2012)
Стратегія модернізації вищої професійної освіти в плані підвищення якості підготовки фахівців в технічних ВНЗ ставить проблему мовної підготовки фахівців шляхом організації самостійної роботи студентів. У зв'язку із зменшенням кількості аудиторних годин з іноземної мови виникає необхідність інтенсифікувати самостійну роботу. Питання полягає в тому, як максимально ефективно організувати процес навчання мов, відводячи при цьому істотну роль самостійній роботі студента, яка дозволяє оптимізувати процес навчання іноземної мови з точки зору заощадження аудиторного навчального часу; актуалізувати і активізувати пошук нової інформації студентами; підвищити якість засвоєння навчального матеріалу.
Keywords: іноземна мова; самостійна робота студента; освіта; мовна діяльність