Удосконалення управлінської технології для підприємств сільськогосподарського машинобудування - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (Бял ГРАД-БГ, 2008)
Сучасна увага до маркетингу дозволяє визнати, що цей процес є управлінською технологією. Особливість технології маркетингу товарів машинобудівного підприємства полягає в тому, що маркетинг тісно пов'язаний з технологіями виробництва, зберігання, транспортування й споживання. У свою чергу, впровадження й здійснення маркетингу є особливою управлінською технологією, що ще недосконала. Вивчення й удосконалення цієї технології в сучасних умовах господарювання, безумовно, актуально.
Keywords: маркетинг; технології маркетингу товарів; зберігання; транспортування; споживання; здійснення маркетингу; впровадження маркетингу; збут