Опис до патенту на корисну модель № 95768 "Бункерний віброущільнювач" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Бункерний віброущільнювач містить встановлений на рамі корпус, вібро-, вивантажувальний та ущільнюючий пристрої. Додатково встановлюють дозуючий пристрій, виконаний у вигляді бункера зі змінною вивантажувальною щілиною та встановленим дозуючим валом з можливістю зміни швидкості його обертання. Дозуючий пристрій розміщений на ущільнюючому пристрої таким чином, що дозволяє вносити консервуючий агент в зелену масу через простір між шнеками ущільнюючого пристрою
Keywords: віброущільнювач; ущільнюючий пристрій; дозуючий вал; консервуючий агент; шнек