Інтенсифікація технологічного процесу змішування кормів - Тодоров, Д. С.; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (ТДАТУ, 2020)
Застосування запропонованого змішувача дозволить швидко і якісно змішувати корми із раціону годівлі великої рогатої худоби згідно із зоотехнічними вимогами.
Keywords: згодовування кормів; кормова суміш; змішування кормової суміші; змішувачів безперервної дії; змішувач 2СМ-1; змішувач С-30; подрібнювач-змішувач ИСК-3А; лінія переробки соломи ЛИС-3