Технологія ремонту рульових рейок - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii (ТДАТУ, 2020)
Ремонт рульових рейок, сучасних транспортних засобів є основним напрямком діяльності спеціалізованих підприємств. Тривалий час дослідники вивчали різні способи ремонту, вибравши найбільш ефективні. Узагальнюючи свій досвід, відзначимо, що найбільшу складність для ремонту гідропідсилювача викликає корозія вала, який є основою рульового механізму
Keywords: ремонт рульових рейок; відновлення деталей; гальванічний метод; технологія ремонту