Опис до патенту на винахід № 112790 "Пристрій для транспортування та очистки коренебульбоплодів" - Булгаков, Володимир Михайлович; Булгаков, Владимир Михайлович; Bulgakov, Volodymyr; Адамчук, В. В.; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Пристрій для транспортування та очистки коренебульбоплодів належить до сільськогосподарського машинобудування, зокрема до робочих органів картоплезбиральних машин
Keywords: транспортування коренебульбоплодів; очистка коренебульбоплодів; сільськогосподарське машинобудування; картоплезбиральна машина