Аналіз елементів структури врожаю сортів ячменю ярого при вирощуванні в умовах Південного степу України. - Савельєва, Н. В. магістрантка (Біла Церква: БНАУ, 2024)
Висвітлено результати особливостей формування врожайності та проаналізовані елементи структури врожаю ярого ячменю різних сортів в умовах Південного степу України.
Keywords: ячмінь ярий; сорти ячміня ярого; врожайність; стеблостій; елементи структури врожаю