Інвентаризація виробничих запасів: актуальні питання теорії та практики - Уколов, Дмитро Сергійович; Голуб, Наталя Олександрівна; Holub, Natalia (Вінниця : ТОВ «УКРЛОГОС Груп», 2025)
Виробничі запаси є однією з найважливіших складових активів підприємства, оскільки вони забезпечують безперервність виробничого процесу та впливають на рівень собівартості продукції. Для забезпечення достовірності даних бухгалтерського обліку та фінансової звітності необхідно регулярно перевіряти фактичну наявність, стан і рух запасів. Така перевірка здійснюється шляхом інвентаризації виробничих запасів.
Keywords: виробничі запаси; інвентаризація; інвентаризація виробничих запасів