Важелі управління прибутком підприємств аграрного сектору економіки - Захарова, Наталя Юріївна; Захарова, Наталья Юрьевна; Zakharova, Natalia (My University, 2018)
UK: Аграрний сектор є одним із системоутворюючих у національній економіці України, що підтверджується як його значенням у формуванні продовольчої безпеки країни, так і часткою у формуванні валового внутрішнього продукту, яка збільшилася у 2016 році до 11,7%. Крім того виробники сільськогосподарської продукції здійснюють значний внесок до експортних товаропотоків України. EN: The importance of the agrarian sector in the economy of Ukraine is substantiated, the main tendencies of changes in the net profit of agricultural enterprises are considered, the main levers of management of profit of agricultural enterprises and the necessity of changing the state approach to the development of the branch are outlined.
Keywords: прибуток; економіка; аграрний сектор; net profit; financial resources; bank loan; taxation; expenses; agrarian sector of the economy