Визначення можливості баластування колісного енергетичного засобу за умов екофільності шини. Методичні вказівки до практичної роботи №4 з дисципліни «Використання техніки в АПК МВР» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія» (на основі бакалавра). - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Мета роботи: ознайомлення майбутніх фахівців з методикою визначення маси баласту при баластуванні тракторів за умов екофільності шини
Keywords: методичні вказівки; агроінженерія; баластування тракторів; екофільность шин; мобільні енергетичні засоби