Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання: методичні вказівки до практичної роботи №10 на тему «Вимірювання мікрометричними інструментами» для студентів напрям підготовки 6.050503 «Машинобудування» ОКР Бакалавр - Сірий, Ігор Сергійович; Серый, Игорь Сергеевич; Sieryi, Ihor; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Полудненко, О. В. (ТДАТУ, 2018)
Вивчити будову і призначення мікрометричних інструментів. Навчитися настроювати інструменти, вимірювати розміри деталей основними видами мікрометричних інструментів і визначати придатність розмірів деталей.
Keywords: мікрометричні інструменти; вимірювання мікрометрів; розміри деталі; обмірювання; вимірювання; мікрометричний глибиномір; мікрометричний нутромір