Система забезпечення академічної доброчесності у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного - Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii (ТДАТУ, 2021)
UK : У роботі представлено аналіз нормативної бази, стандартів та процедур, які складають систему попередження і протидії проявам недоброчесності в освітньому процесі Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. EN : The paper presents an analysis of the regulatory framework, standards and procedures that make up the system of prevention and counteraction to manifestations of dishonesty in the educational process of the Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University.
System of providing academic integrity in Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University
Keywords: доброчесність; антикорупційна програма; протидія корупції; опитування; корупційні дії; плагіат; тендер; кодекс честі; integrity; anti-corruption program; anti-corruption; polls; corrupt action; plagiarism; tender; code of honor