Удосконалення обліку витрат на утримання та експлуатацію МТП - Костякова, Анна Анатоліївна; Костякова, Анна Анатолиевна; Kostyakova, Anna (My University, 2007)
UK: Розглянуті особливості організації обліку та розподілу витрат на ут-римання та експлуатацію машинно-тракторного парку в сільському госпо-дарстві. Запропоновано удосконалення методики обліку витрат машин-но-тракторного парку з метою поліпшення оперативного контролю та під-вищення достовірної інформації. RU: Рассмотрены особенности организации учета и распределения затрат на содержание и эксплуатацию машинно-тракторного парка в сельском хо-зяйстве. Рекомендовано усовершенствовать методику учета затрат машин-но-тракторного парка с целью улучшения оперативного контроля и повы-шения достоверной информации.
Keywords: удосконалення обліку; облік витрат; машинно-тракторний парк; оперативний контроль; утримання; сільське господарство; сільськогосподарська техніка; посівна