Безпека технологічних процесів в тваринницькому технологічному комплексі: навчальний посібник - Бутко, Д. А.; Лущенков, В. Л.; Мазілін, Сергій Дмитрович; Мазилин, Сергей Дмитреевич; Mazilin, Serhii; Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Кірєєв, В. О.; et al. (Видавничий будинок ММД, 2007)
Викладено питання безпеки технологічних процесів в тваринницькому технологічному комплексі. Визначено послідовність дій спеціалістів, посадових осіб усіх рівнів при проведенні робіт в тваринництві
Keywords: безпека технологічних процесів; тваринницький технологічний комплекс; тваринництво