Публічне управління детінізацією аграрного сектору економіки засобами податкової політики : кваліфікаційна робота здобувача ОС «Магістр» : спец. 281 Публічне управління та адміністрування ОПП «Публічне управління та адміністрування» - Цап, Володимир Дмитрович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Сучасний етап соціально-економічного розвитку України характеризується значними викликами для системи публічного управління, зумовленими воєнним станом, трансформаціями бюджетної та податкової політики, земельною реформою та процесами цифровізації державних сервісів. У цих умовах особливої актуальності набуває проблема детінізації економіки, яка є необхідною передумовою зміцнення фінансової спроможності держави та територіальних громад.
Keywords: детінізація; податкова політика; аграрний сектор