Аналіз ландшафтно-територіальної структури басейну річки Молочна - Савченко, А. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
У статі розглянуто основні елементи ландшафтно-територіальної структури басейну річки Молочка. Розраховано коефіцієнт екологічної стабільності ландшафту, який визначається як нестабільний із переважанням у своїй структурі ріллі
Keywords: річка Молочна; річки; прісна вода; ландшафтно-територіальна структура; басейн річки