Методичні вказівки для проведення практичних занять з ділової іноземної мови (англійської) для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальностями 133 «Галузеве машинобудування» та 122 «Комп’ютерні науки» на основі ОС «Бакалавр» денної форми навчання - Зайцева, Наталя Володимирівна; Зайцева, Наталья Владимировна; Zaitseva, Natalia; Симоненко, Світлана Вікторівна; Симоненко, Светлана Викторовна; Symonenko, Svitlana (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
У системі вищої освіти України надається особливо масштабного значення підготовці молодого фахівця з високим загальнокультурним та професійним рівнем, конкурентоспроможного на ринку праці європейських країн. Тому іноземна мова набуває пріоритетного значення для студентів, які мають потенціал для створення кар’єри за кордоном або проходження закордонної практики з метою набуття професійного досвіду, корисного на підприємствах України.
Keywords: ділова іноземна мова; галузеве машинобудування; комп'ютерні науки; критерії поточного оцінювання; підсумковий модульний контроль