Інноваційні агротехнології: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2015 року - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2016)
До збірки ввійшли матеріали учасників науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками науких досліджень 2015 року
Keywords: вплив автотранспорту; здоров'я; екологічний стан; біорізноманіття; Старо-Бердянське лісове господарство; біометаногез; утилізація моторних мастил; екологічні проблеми; збереження флори; збереження фауни; проблеми малих річок України; утворення сирного згустку; виробництво м'яких сирів; річка Обитічна; виноробство; виробництво квашеної капусти; технологія сушіння плодів абрикосу; виробництво фруктово-ягідних кондитерських виробів; джем; варення; повидло; виробництво овочевих соків