Використання комп'ютерів у викладанні дисциплін на кафедрі фізики, ТМ і ТММ - Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; Сербій, Євген Костянтинович; Сербий, Евгений Константинович; Serbii, Yevhen (ТДАТУ, 2010)
EN: In article use of a computer class on faculty of physics is described, TM and TMM at teaching technical disciplines and perspective directions in development of curriculums are resulted. RU: В статье описано использование компьютерного класса на кафедре физики, ТМ и ТММ при преподавании технических дисциплин и приведены перспективные направления в разработке учебных программ. UK: у статті описано використання комп’ютерного класу на кафедрі фізики, ТМ і ТММ при викладанні технічних дисциплін та наведені перспективні напрямки з розробки навчальних програм
Использование компьютеров в преподавании дисциплин на кафедре физики, ТМ и ТММ
Use of computers in teaching disciplines on faculty of physics, TM and TMM
Keywords: експериментальні завдання; розрахункові завдання; творчі завдання; дослідницькі завдання