Продукційний процес гороху сорту оплот за дії органічних біостимуляторів - Калінін, О. В. (ТДАТУ, 2018)
Біостимулятори Стимпо та Регоплант за умов передпосівного обробітку зерна гороху в рекомендованих виробником дозах підвищували схожість насіння, покращували параметри та функціонування фотосинтетичного апарату рослин гороху, що вірогідно збільшило біологічну врожайність посівів.
Keywords: біостимулятор Стимпо; горох; біостимулятор Регоплант; схожість насіння