Підвищення товарної якості плодів яблуні за допомогою антиоксидантних композицій - Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana (My University, 2009)
Досліджено вплив передзбиральної обробки плодів яблуні антиоксидантними композиціями на рівень мікробіологічних га фізіологічних захворювань, природні втрати маси при тривалому зберіганні.
Keywords: зберігання; мікробіологічні захворювання; фізіологічні захворювання; стандартна продукція; втрата маси