Soft skills, як передумова успішної кар’єри майбутнього фахівця в галузі електроенергетики - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
UK: Розглянуті питання розвитку та впровадження соціально-особистісних компетентностей для успішної кар’єри фахівця в галузі електроенергетики. EN: Issues of development and implementation of social and personal competencies for a successful career in the field of electricity are considered.
Keywords: soft skills; компетентність; особиста ефективність; комунікативні навичкі; управлінські навичкі; стратегічні навички; competence; personal effectiveness; communication skills; management skills; strategic skills