Проблеми та перспективи розвитку агентської мережі страхових компаній в Україні - Рубцова, Наталя Миколаївна; Рубцова, Наталья Николаевна; Rubtsova, Natalia (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Агентська мережа – найшвидший і найефективніший спосіб донесення послуги страхування до роздрібного споживача. Вона залишається головною надією страховиків на зростання або збереження обсягів продажів в умовах фінансової нестабільності в країні. Цей напрямок має велику перспективу розвитку в Україні [1]. Більшість українських страхових компаній все ще характеризуються слабким потенціалом агентських мереж. Поряд з цим, прискорений ритм сьогодення вказує на необхідність створення дієвих мереж страхових агентів та ефективне управління ними. EN: In this article the essence of the concept of "insurance agent" is considered; features and problems of the work of insurance agents in the insurance market of Ukraine and suggestions for its improvement.
Keywords: страховий агент; агентська мережа; канали реалізації страхових продуктів; insurance agent; agency network; channels for the implementation of insurance products