АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2013)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у червні
Keywords: Міжнародна виставка "Агро-2013"; надання освітніх послуг; агросектор України; енергетичний факультет; сучасні проблеми геометричного моделювання; Всесвітній день боротьби з пустелею та посухами; молоді вчені; магістерської програми; ювілей факультету економіки та бізнесу; спорт