Сортовий підхід на черешні - Бондаренко, Павло Геннадійович; Бондаренко, Павел Геннадиевич; Bondarenko, Pavlo (My University, 2020)
У самоплідних сортів черешні слід вчасно заміщати напівскелетні й обростаючі гілки. Найкраще це робити обрізуванням на сучок, на якому слід лишати живі букетні гілочки
Keywords: черешня; букетні гілочки; вирощування плодових культур; зерняткові культури; габітус крони; природна форма крони; Мелітопольська чорна; Світхарт; Валерій Чкалов; розлогі крони; Крупноплідна; Анонс; Талісман; збудливість бруньок