Навчальний посібник щодо професійно-практичної підготовки з професії 7212 - Електрогазозварник. Кваліфікація: 2 розряд - Сушко, Ольга Вікторівна; Сушко, Ольга Викторовна; Sushko, Olha; Черкун, Віталій Володимирович; Черкун, Виталий Владимирович; Cherkun, Vitalii; Чернишова, Людмила Миколаївна; Чернышева, Людмила Николаевна; Chernyshova, Liudmyla; Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr (Мелітополь:ТПЦ «Forward press», 2019)
Посібник призначено для здобувачів ТДАТУ ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія» для опанування основами ручного електродугового та газового зварювання при вивченні предмета «Технологія конструкційних матеріалів та матеріалознавство», яке в поєднанні з роботою в зварювальних лабораторіях (майстернях) дозволить їм стати кваліфікованими зварниками та отримати кваліфікаційний розряд.
Keywords: електрична дуга; електроди; маркування; газове різання; метали; сплави; чорні метали; кольорові метали; чавун; алюміній; нікель; титан; паяння; наплавлення