Упровадження в навчальний процес активних (інтерактивних) методів навчання (при викладанні дисципліни «Правознавство») - Горбова, Наталя Аркадіївна; Горбова, Наталья Аркадьевна; Horbova, Natalia (ТДАТУ, 2015)
В статті проаналізовані інтерактивні методи навчання в результаті використання яких при викладанні дисципліни «Правознавство» відбувається активізація пізнавальної діяльності студентів, створюються комфортні умови навчання для розвитку рис, які забезпечують інформаційно-комунікаційну компетентність та соціальну мобільність випускника, здатного орієнтуватися в інформаційно-правовому просторі, отримувати інформацію та оперувати нею відповідно до власних потреб і вимог сучасного високотехнічного суспільства.
Uprovadzhennya in navchalny processes active (іnteraktivnih) metodіv navchannya (at vikladannі distsiplіni «Pravoznavstvo»)
Keywords: правознавство; активні методи навчання; диспут; ділова гра; засвоєння матеріалу; інтелектуальні ініціативи студентів