Пневматичне діагностування герметичності золотникових пар гідророзподільників - Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Мушкевич, О. І.; Мушкевич, О. И.; Muushkevich, O. (My University, 2016)
Uk: Експресдіагностування герметичної щільності золотникових пар гідророзподільників
Keywords: гідророзподільник; експресдіагностування; герметичность золотникових пар; ручний пневматичний насос; пневматичне діагностування; гідророзподільник; золотникові пари