Вакуумне охолодження - перспективний спосіб зберігання рослинної сировини у сільському господарстві - Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr (My University, 2007)
UK: В роботі приведений аналіз існуючих методів та способів зберігання рослинної сировини, вказані їх переваги та недоліки та запропоновано найбільш раціональний спосіб зберігання продукції рослинництва у сільському господарстві. EN: The analysis of existent methods and methods of storage of vegetable raw material is resulted in work, their advantages and failings are indicated and the most rational method of storage of products of plant-grower is offered in agriculture.
A vacuum cooling is perspective method of storage of vegetable raw material in agriculture
Keywords: способи зберігання рослинної сировини; зберігання продукції рослинництва; вакуумне охолодження; життєдіяльність мікроорганізмів; методи консервування; якість продукції; термін збереження