Процесуально-методичні компоненти реалізації професійної спрямованості навчання математики майбутніх молодших спеціалістів економічного профілю - Попівща, Н. О.; Popivshcha, N. O.; Григор'єва, Н. А.; Grygoryeva, N. A. (ТДАТУ, 2018)
UK: В данній роботі розкриті процесуально-методичні складові технології профільно-орієнтованого навчання математики студентів - майбутніх молодших спеціалістів із економики. Адже найважливішим завданням навчання математики є забеспечення професійної спрямованості. EN:This article discusses processing – methodic components of technologies profile – oriented studying mathematic of students – junior specialists of economical field. The most important task of teaching mathematics is providing of processional orientation.
Processing-methodic components of realization of professional orientation of teaching mathematics of future junior specialists of economical field
Keywords: професійна спрямованість; процесуально-методичні компоненти; метод проектів; математика; студенти; навчання; забеспечення; молодши спеціалісти; рrocessional orientation; processing-methodic components; method of projects