Використання вебквестів на заняттях з іноземної мови - Шевченко, С. П. (My University, 2014)
UK: Роботу присвячено інноваційному методичному прийому – вебквесту. Автор обґрунтовує доцільність використання завдань з вебквесту під час викладання професійної англійської для студентів немовних вузів. EN: This paper is devoted to one of the innovative methods of modern methodology webquest. Practicability of webquest tasks in teaching professional English for the students of non-linguistic universities is grounded.
Keywords: вебквести; іноземна мова; компетенція; групова діяльність; творче мислення; індивідуальний підхід