Опис до патенту на корисну модель № 69364 "Зерновий сепаратор" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2012)
Зерновий сепаратор містить принаймні один очисний блок, закріплений нерухомою основою на рамі машини, кривошипний вал, поміщений в корпус та приводи. Верхня решітна секція очисного блока оснащена додатковим решетом, а нижня - компенсуючим вантажем
Keywords: пристрій, що поділяє тверді матеріали за аеродинамічними властивостями та розмірами; очищення та сортування зерна і насіння