Обргунтування конструкції змішувача-дозатора екструдера у кондитерському виробництві - Тішин, В. С. (ТДАТУ, 2020)
Перевагою запропонованої конструкції змішувача-дозатора екструдера є підвищення якості змішування компонентів, можливість додаткового перемішування, зниження енергоємності та спрощення конструкції, що дозволить підвищити якість продукції, що випускається і знизити експлуатаційні витрати екструзійного обладнання.
Keywords: кондитерські вироби; виготовлення сухих сніданків; метод екструзії; змішувач-дозатор екструдера