Діагностика потенціалу розвитку та конкурентоспроможності підприємств - Терещенко, Максим Анатолійович; Терещенко, Максим Анатолиевич; Tereshchenko, Maksym (My University, 2012)
Досліджено основні напрямки використання діагностики для аналізу та оцінки діяльності підприємства, пошук потенціальних напрямків розвитку. Розглянуто сутність та особливості конкурентоспроможності підприємства. Визначено основні характеристики конкурентоспроможності підприємства.
Keywords: конкурентоспроможність; оцінка діяльності підприємств; рентабельність; діагностика; результати діяльності; власний капітал; резерви зростання; підприємство; ресурси