Ефективність виробництва конкурентоспроможної продукції у фермерських господарствах - Єременко, Денис Володимирович; Еременко, Денис Владимирович; Yeremenko, Denys (My University, 2017)
UK: В статті висвітлено результати аналізу ефективності сільськогосподарського виробництва в Запорізькій області. Проаналізовано відмінності рівня ефективності в окремих галузях та причини даної ситуації. Досліджено сучасні проблеми розвитку аграрного виробництва у фермерських господарствах. Автор вказує на негативні аспекти обраного напрямку спеціалізації як результату впливу на діяльність фермерів посередницьких структур. В статті обґрунтовуються напрями підвищення рівня конкурентоспроможності фермерських господарств як складової аграрного підприємництва. RU: В статье отражены результаты анализа эффективности сельскохозяйственного производства в Запорожской области. Проанализированы различия уровня эффективности в отдельных отраслях и причины данной ситуации. Исследованы современные проблемы развития аграрного производства в фермерских хозяйствах. Автор указывает на негативные аспекты выбранного направления специализации как результата воздействия на деятельность фермеров посреднических структур. В статье обосновываются направления повышения уровня конкурентоспособности фермерских хозяйств как составляющей аграрного предпринимательства. EN: The article reflects the results of the analysis of efficiency of agricultural production in Zaporizhia region. Analyzed the differences in the level of efficiency in individual industries and the reasons for this situation. Investigated modern problems of development of agricultural production in farms. The author points to the negative aspects of the chosen direction of specialization as a result of the impact of farmers intermediaries. In the article directions of increase of level of competitiveness of farms as part of agricultural enterprise.
Эффективность производства конкурентоспособной продукции в фермерских хозяйствах
The Efficiency of production of competitive products in the farms
Keywords: фермерські господарства; конкурентоспроможність; аграрне виробництво; інноваційний розвиток; селянські господарства; фермерские хозяйства; конкурентоспособность; сельскохозяйственное производство; инновационное развитие; крестьянские хозяйства; farmers; competitiveness; agricultural production; innovative development; peasant economy