Опис до патенту на корисну модель № 123687 "Решітка до пристрою для подрібнення харчових продуктів" - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Alekseenko, Vadym; Юркевич, О. Е. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Решітка до пристрою для подрібнення харчових продуктів виконана у формі диска з центральним циліндричним отвором та наскрізними торцевими отворами. Наскрізні торцеві отвори виконані у формі частини сфери з ріжучими кромками з гострим кутом різання 
Keywords: решітка; подрібнення; харчові продукти; торцевий отвір; циліндричний отвір