Опис до патенту на корисну модель № 129068 "Пристрій для зберігання охолоджених продуктів" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Голуб, І. С.; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Пристрій для зберігання охолоджених продуктів містить теплоізольований корпус камери зберігання охолоджених продуктів, вентилятор, охолоджуючу секцію і повітронагрівач. Вентилятор розміщено перед входом встановленого повітропроводу з регулюючими заслінками для подачі повітря в охолоджуючу секцію або повітронагрівач, які встановлені в трубопроводах і розміщені у відповідних секціях. Повітронагрівач виконано у вигляді конденсатора парокомпресійної холодильної машини, а охолоджуюча секція виконана у вигляді випарника парокомпресійної холодильної машини. Конденсатор і випарник розміщено на шляху потоку повітря до теплоізольованого корпусу камери зберігання охолоджених продуктів.
Keywords: конструкція пристроїв; охолоджені продукти; вентилятор; повітронагрівач; конденсатор; зберігання охолоджених продуктів