Удосконалення управління підприємством на основі контролінгу - Маргарян, М.; Маргарян, С. (My University, 2021)
Метою роботи є аналізування системи контролінгу на підприємстві, а також визначання шляху вдосконалення ефективності контролінгу на підприємств.
Keywords: контролінг; управління підприємством; менеджмент