Стратегія інноваційного розвитку: регіональні пріоритети - Почерніна, Наталя Вікторівна; Почернина, Наталья Викторовна; Pochernina, Natalia (Однорог, 2019)
EN: The structure of the regional innovation strategy is proposed. UK: Запропоновано структуру регіональної інноваційної стратегії.
Keywords: strategy; innovation development; region; стратегія; інноваційний розвиток; регіон