Методи інтенсифікації процесів метанового зброджування - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (ТДАТУ, 2014)
UK: Проаналізовані існуючі методи інтенсифікації процесів метанового зброджування для застосування їх в розробленій експериме- нтальній біогазовій установці. EN: Analyzed the existing methods of intensification of methane fermentation processes for use in the developed experimental biogas plant.
Methods for improved processes methane Fermentation
Keywords: біогаз; метаногенеруючі бактерії; зброджувана маса