Методологія оптимізації параметрів конкурентоспроможного техніко-технологічного забезпечення тваринництва - Шацький, В. В.; Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro (ТДАТУ, 2010)
UK: Запропоновано теоретичні передумови конкурентоспроможності техніко-технологічного забезпечення тваринництва на основі оптимізації його функціонального якісного навантаження. RU: Предложены теоретические предпосылки конкурентоспособности технико-технологического обеспечения животноводства на основе оптимизации его функциональной качественной нагрузки. EN: Theoretical pre-conditions of competitiveness of the technical technique technological providing of stock-raising are offered on the basis of optimization of his functional high-quality loading.
Методология оптимизации параметров конкурентоспособного технико-технологического обеспечения животноводства
Methodology of optimization of parameters competitive technique technoloqical providing of stock-raising
Keywords: техніка; технологія; виробництво; продукція; якість; конкурентоспроможність; оптимізація; функціональне-якісне навантаження