Особливості здійснення соціальних інвестицій - Марцун, Я. М. (ТДАТУ, 2020)
Для реалізації структурних реформ і забезпечення сталого розвитку України необхідна загальна стратегія соціального інвестування, що є перспективою подальших досліджень в цьому напрямку.
Keywords: соціальні інвестиції; стратегія соціального інвестування; Український фонд соціальних інвестицій