Опис до патенту на корисну модель № 105290 "Викопувальна скоба" - Караєв, Олександр Гнатович; Караев, Александр Игнатьевич; Karaiev, Oleksandr; Матковський, Олександр Іванович; Матковский, Александр Иванович; Matkovskyi, Oleksandr (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Викопувальна скоба, що включає стійку, з'єднані шарнірно розпушувачі, пружні планки, причому стійку виконано нерознімно з башмаком, на який встановлено ріжучу скобу, а розпушувачі шарнірно приєднані до башмака та спираються на пружні планки
Keywords: викопувальна скоба; з'єднані шарнірно розпушувачі; пружні планки; ріжуча скобу