Місце і роль страхування життя в системі особистого страхування - Колесник, Д. В. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Особисте страхування має багато спільного з соціальним, насамперед у об'єктах страхового захисту громадян. Проте між особистим страхуванням і соціальним є відмінності. Головна з них стосується джерел формування страхових фондів. В особистому страхуванні ними є переважно індивідуальні доходи громадян, а в соціальному - кошти підприємств, установ, організацій.
Keywords: страхування; особисте страхування; страховий випадок; страхові виплати