Удосконалення технології виробництва гарбузових чіпсів (23ХТД. 13019299.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» - Птіцина, Вероніка Ігорівна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
У роботі, виконано аналіз сучасних способів технологій виробництва гарбузових чіпсів, досліджена оптимізація процесу виготовлення продукції з метою підвищення її якості та ефективності виробництва. Розглянуто актуальність теми виробництва овочевих чипсів. У роботі проаналізовано основні етапи технологічного процесу. Також були розглянуті методи контролю якості продукції за органолептичними, хімічними та фізичними властивостями.Особливу увагу приділено вдосконаленню технічних параметрів процесу для досягнення оптимального співвідношення між якістю та собівартістю продукції. Досліджено питання безпеки праці на виробництві та реагування на надзвичайні ситуації, що можуть виникнути в процесі виробництва.
Keywords: гарбузові чіпси; технологія виробництва; якість; органолептичні властивості; безпека праці; удосконалення процесу