Організація навчального процесу з фізики на основі проектної технології - Чапко, Л. Ю.; Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia (My University, 2015)
Державний стандарт базової і повної загальної середньої освіти (2011 р.) регламентує оновлення змісту освіти з орієнтацією на формування певних груп компетентностей. Об'єктивною проблемою на шляху реалізації оновленого змісту освіти є необхідність адаптації основних компонентів сучасного навчального процесу відповідно до нових вимог: використання адекватних технологій, методів, засобів, форм організації навчання.
Keywords: фізика; навчальний процес; проектна система; організація навчання; проектна діяльність учня; навчальний проект