Опис до патенту на корисну модель № 28982 "Краплинний гідропідживлювач" - Малюк, Тетяна Валеріївна; Малюк, Татьяна Валерьевна; Maliuk, Tetiana; Черкун, О. В.; Бичкова, Л. І. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2007)
Краплинний гідропідживлювач, що включає корпус з вихідним патрубком, який відрізняється тим, що на вихідному патрубку встановлена додаткова ємність у вигляді зрізаного конуса, з'єднана з ним за допомогою спеціального ніпеля і споряджена клапаном у вигляді гн учкої запірної мембрани
Keywords: зрошуване садівництво; пристрій для краплинного зрошення; внесенням мінеральних добрив з поливною водою