Опис до патенту на корисну модель № 123283 "Подрібнювач концентрованих кормів" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Замковий, Д. В. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Подрібнювач концентрованих кормів містить корпус із співвісно встановленими подрібнювальними елементами та вивантажувальним пристроєм з приводами. Подрібнювальні елементи виконані у вигляді конічного ротору та конічної чаші, встановленої з можливістю вертикального зворотно-поступового переміщення для регулювання ступеню подрібнення та різнобічного обертання
Keywords: подрібнювач концентрованих кормів; вивантажувальний пристрій; подрібнювальні елементи; сільське господарство; хімічні підприємства; комбікормові заводи; хлібозаводи