Організаційно-економічний механізм реалізації стратегічних напрямів розвитку АПК: матеріали III Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2016 року - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2017)
До збірки ввійшли матеріали учасників Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2016 року. Збірка призначена для викладачів, аспірантів, магістрантів, студентів, фахівців, які працюють за даним напрямом
Keywords: балий бізнес; пути повышения экономической эффективности; повышение эффективности молочного скотоводства; податок на додану вартість; сутність облікової політики